Класацията за най-успешните българи под 30-годишна възраст се провежда за шести

...
Класацията за най-успешните българи под 30-годишна възраст се провежда за шести
Коментари Харесай

„Форбс” избира най-успешните българи под 30 г.

Класацията за най-успешните българи под 30-годишна възраст се организира за шести път. Камен Донев, Христо Христов и Калоян Куманов са единствено част от мотивационните лектори, които ще споделят своите истории за триумф на тазгодишното издание на " Форбс " " 30 под 30 ".

" Според нас това са хората, които сполучливо развиват света към нас и го вършат по добър метод - развиват бизнеса, или са сполучливите спортисти, или хората на изкуството ", заяви уредникът на събитието Даниел Василев.

Програмата на събитието включва семинари за лидерско ръководство, цифров бизнес, правата на дамите бежанки, както и извънредно показване на водачите в тазгодишната селекция за 30 сполучливи българи под 30-годишна възраст. За купата са кандидатствали над 100 души, от които са определени най-хубавите, разпределени в пет категории - бизнес, изкуство, обществено предприемачество, спорт и обучение.

" Големият боязън, който би трябвало да преодолееш при започване на един бизнес, е, че той няма да бъде сполучлив. Ползата от сходни събития е, че се демонстрират сполучливи бизнеси, както и практики, които да бъдат следвани ", каза изпълнителният директор на " Нетинфо "  Христо Христов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР